Најновиот член на постојано растечкото семејство Аурелија Нитрил - ние сме горди да го претставиме Aurelia ® Blush ®. Со напредни анти-стареечки и навлажнувачки својства, оваа жива розова ракавица ќе го промени начинот на кој работите, оставајќи ги рацете супер мазни.
Код големина
78885 XS 200 10x200
78886 S 200 10x200
78887 M 200 10x200
78888 L 200 10x200
78889 XL 200 10x200

За Aurelia® Blush®

Квалитетни розови нитрилски прегледи за испитување кои нудат зголемена затегнувачка цврстина и заштита над латекс и винил.

Тенка Нитрил испитување ракавици специјално дизајнирани да понудат зголемена удобност, флексибилност и чувствителност со вградени анти-стареењето и навлажнувачки својства за да ги остават вашите раце да се чувствуваат супер мазни.

  • 2.8mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав
Прашок слободен
Боја
Пинк
текстура
Текстури со прст
Дебелина
3.4 +/- 0.2g
Трајност
5 Години
тип-c-копија1.jpg