Aurelia® Delight Blue PF® без прашок за винилна проверка Ракавиците се од исклучителен квалитет и се изработени со исклучително висок стандард. Сина боја за лесна идентификација, особено во прехранбената индустрија и без прашок за намалување на контаминацијата.
Код големина
38996 S 100 10x100
38997 M 100 10x100
38998 L 100 10x100
38999 XL 100 10x100

За Aurelia® слабо синиот PF®

Ракавиците се направени од многу мек, тенок винил кој овозможува добра, тактилна чувствителност за сите апликации.

  • Глупав
  • Без Thiurams
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Прав прсти
тип
Винил
Прав
Прашок слободен
Боја
Сина
текстура
Изедначи
Дебелина
4.5 +/- 0.2g
Трајност
3 Години
icon-strip-standards.jpg