Ви кажавте дека го сакавте Aurelia ® Quest ®, но сакавте уште повеќе. Значи, ние ви донесе Aurelia ® Потрагата 2.2® која ви дава уште поголема тактилна чувствителност, удобност и флексибилност при што се вклопуваат фит и изгледот на латексот. Ултра-чиста, но трајни.
Код големина
92935 XS 200 10x200
92936 S 200 10x200
92937 M 200 10x200
92938 L 200 10x200
92939 XL 200 10x200

За Aurelia® Потрагата 2.2®

Премиум Белата нитрил испитување ракавици кои нудат зголемена затегнувачка цврстина и заштита над латекс и винил.

Ракавиците за испитување на нитрил нудат поголема удобност и флексибилност.

  • 2.2mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав

Прашок слободен

текстура

Текстури со прст

Дебелина

3.4 +/- 0.2g

Трајност

5 Години

Боја

Бела

protege-en-standard.jpg