Опрема за затегнување - Aurelia Dot Grip - Сина ПВЦ дупнати палма со плетена најлон лајсна ракавица
Код големина
103-7 S 120
103-8 M 120
103-9 L 120
103-10 XL 120
Индустриски Спецификации Це
Индустриски Спец En388
214XX
Индустриски Спец Инфо

Пазари и апликации

  • автомобилски
  • изградба
  • Инженеринг
  • производство
  • Транспорт и логистика
  • Собранието
  • Општо одржување

Карактеристики

  • Сина ПВЦ дупнати палма со памук
  • ПВЦ точки за подобрено зафаќање
  • Одлично отпорност на сопирање