автомобилски

Вистинската алатка за работата - тоа не е секогаш она што го ставате во вашите раце. Понекогаш, тоа е она што го ставате на нив.

автомобилски

Кога вашата работа бара од вас да се практикувате цел ден, ви треба ракавица која работи напорно како што правите.

Aurelia® ракавиците ја комбинираат издржливоста што ви е потребна за супериорна заштита на рака со умешност потребна за безбедно зафат, зголемена удобност и исклучителна чувствителност на допир.

Сега, и професионалните и DIY механичарите можат да добијат заштита од нафта, валкани материи и растворувачи додека им даваат раце на нога врз перформансите.