English English
Flex Range - Aurelia Flex Plus - црна песочна нитрилна палма обложена со црвен најлон / Spandex лајсни ракавица
Код големина
204-7 S 120
204-8 M 120
204-9 L 120
204-10 XL 120
Индустриски Спецификации Це
Индустриски Спец En388
4231 X
Индустриски Спец Инфо

Пазари и апликации

 • автомобилски
 • Инженеринг и производство на светлината
 • Складирање
 • Транспорт и логистика
 • Собрание и инспекција
 • Општо одржување
 • Ракување со мали делови
 • Лесна изработка

Карактеристики

 • Одлична отпорност на абразија
 • Добра отпорност на солзи
 • Дишење песочен нитрилен слој
 • Најлон / Spandex лајнер за дополнителна удобност и одговара
 • Лесни со добра умешност
 • Нуди одличен сув и влажен стисок

Supermax Healthcare UK е европска подружница на Supermax Corporation Berhad, светски 2nd најголем производител на ракавици за еднократна употреба. Нашиот европски штаб се наоѓа во Питерборо од каде што се дистрибуира до цела Европа.

Правни информации
Политика против ропство и трговија со луѓе // Политика на коронавирус // Изјава за REACH // Политика за етички стандарди за однесување // Детска политика за труд // Извештај за H&S 2021 година 

Supermax Healthcare Ltd, единица 12-16 Титан драјв, Фенгате, Питерборо, PE1 5XN.

Барај