English English
  • Банер на веб-страница на Aurelia Ignite
  • 051118 01
  • Аурелија изведува прозорец Банер
  • 051118 04

Добредојдовте во Aurelia Gloves

Supermax Healthcare limited е европскиот дел на Supermax Corperation Berhad, вториот најголем светски производител на ракавици за преглед за еднократна употреба.

Основана пред повеќе од 30 години, Supermax Healthcare Group, глобално стана една од најголемите и најпознатите светски производители на ракавици за еднократна употреба; предничени од најпродаваниот бренд во САД и најбрзо растечкиот бренд за ракавици во Европа, Aurelia.

Основана во 1987 година од малезиски државјани, Дато Сери Стенли Тај и неговата сопруга Датин Сери Шерил Тан како трговски бизнис, дистрибуирајќи ракавици за еднократна употреба. Со успехот на нивниот дистрибутивен модел, во 1989 година, тие купија сопствен производствен капацитет, со акцент и фокус на производство на врвни ракавици за еднократна употреба.

Денес, Supermax Healthcare е зацементирано како еден од водечките светски производители на ракавици за еднократна употреба, со 26 милијарди ракавици кои се произведуваат годишно од нејзините 12 производствени фабрики со седиште во Малезија; дистрибуирајќи во над 160 земји на глобално ниво.

ВОВЕДУВАЈЌИ НАШИТЕ СИТЕ НОВИ
Работни индустриски ракавици
Најнови НАСТАНИ ОД НАШИОТ
Блог

MEDICA 2021

MEDICA 2021

A + A 2021

A + A 2021

Supermax Healthcare UK е европска подружница на Supermax Corporation Berhad, светски 2nd најголем производител на ракавици за еднократна употреба. Нашиот европски штаб се наоѓа во Питерборо од каде што се дистрибуира до цела Европа.

Правни информации
Политика против ропство и трговија со луѓе // Политика на коронавирус // Изјава за REACH // Политика за етички стандарди за однесување // Детска политика за труд // Извештај за H&S 2021 година 

Supermax Healthcare Ltd, единица 12-16 Титан драјв, Фенгате, Питерборо, PE1 5XN.

           

Барај