Здравствена заштита

Ја разбираме комплексноста на поставките во болницата и здравствената заштита затоа што ја снабдуваме индустријата ширум светот повеќе од 15 години.

Здравствена заштита

Аурелијаш е повеќе од само бренд на врвни нараквици за нитрил и латекс.

Ние сме експерти за логистичка инфраструктура, управување со синџирот на снабдување и враќање на човечкиот допир во деловни односи за подобро разбирање на вашите единствени потреби.

Нашиот бескомпромисен акцент на безбедноста, удобноста, квалитетот и вредноста помага да се обезбеди чисто, удобно опкружување за здравствените работници и пациентите.

И со постојано унапредување на процесите за развој, производство, автоматизација и управување со синџирот на снабдување, ние продолжуваме да даваме висока вредност и достапност низ целиот наш широк спектар на брендови.