Задебелување! Изјава во која се вели дека сето тоа. Веќе подобрена - сега 0.5 мил подебели отколку кога започна и ви дава уште поголема заштита од порано.
Код големина
73996 S 100 10x100
73997 M 100 10x100
73998 L 100 10x100
73999 XL 100 10x100
73990 XXL 100 10x100

За Aurelia® Bold

Премиум квалитетни црна ракавица за испитување на нитрил кои нудат поголема цврстина на истегнување и заштита од латекс и винил.

Ракавиците за испитување на нитрил нудат дополнителна удобност и флексибилност.

  • 5mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав
Прашок слободен
Боја
Црна
текстура
Микро-текстура
Дебелина
5.5 +/- 0.2g
Трајност
5 Години
храбар-макс-ен-стандарди1.jpg