Претставување на новата Aurelia Bold MAX ракавица. Премиум ракавица со црна нитрилна нитри која нуди извонредна цврстина на затегнување со уникатна дијамантска текстура за незаменлива зафат.
Код големина
9789A7 M 50 10x50
9789A8 L 50 10x50
9789A9 Xl 50 10x50
9789A0 XXL 50 10x50

За Aurelia® Bold MAX

Претставување на новата Aurelia Bold MAX ракавица. Премиум црна наметка за нитрилна нитро која нуди извонредна цврстина на затегнување со уникатна дијамантска текстура за незаменлива зафат.

Ракавиците за испитување на нитрил нудат дополнителна удобност и флексибилност.

  • 6mil без нитрат во прав
  • Дијамант Текстуриран за подобрено зафаќање
  • латекс
  • Ambidextrous
тип
Нитрил
Прав

Прашок слободен

текстура

Дијамант текстуриран

Дебелина

7.5 +/- 0.2g

Трајност

5 Години

Боја

Црна