Aurelia® Delight Blue PD® Ракавици за винилно испитување со лесно впивливо виткање се одличен квалитет, но економичен. Сина боја за лесна идентификација, особено во прехранбената индустрија и лесно прашка за зголемена удобност на корисникот.
Код големина
38896 S 100 10x100
38897 M 100 10x100
38898 L 100 10x100
38899 XL 100 10x100

За Aurelia® Delight Blue PD®

Ракавиците се направени од многу мек, тенок винил кој овозможува добра, тактилна чувствителност за сите апликации

  • Глупав
  • Без Thiurams
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Прав прсти
тип
Винил
Прав

Нежно во прав

текстура

Изедначи

Дебелина

4.5 +/- 0.2g

Трајност

3 Години

Боја

Сина

icon-strip-standards.jpg