Ви кажавте дека го сакав Aurelia ® Transform ®, но сте го сакале во кутиите на 100 - ви даваме трансформираме 100!
Код големина
9889A5 XS 100 20x100
9889A6 S 100 20x100
9889A7 M 100 20x100
9889A8 L 100 20x100
9889A9 XL 100 20x100

За Aurelia® Трансформирајте 100®

Екстра Квалитет Мраз Сина Нитрилна испитување ракавици кои нудат зголемена затегнувачка цврстина и заштита над латекс и винил.

Тенка Нитрил испитување ракавици специјално дизајнирани да понудат зголемена удобност, флексибилност и чувствителност.

  • 3.2mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав
Прашок слободен
Боја
Мраз сино
текстура
Текстури со прст
Дебелина
3.6 +/- 0.2g
Трајност
5 Години
тип-c-копија1.jpg