Рачка на зафат - Aurelia Латекс зафат Портокалова - портокалова кристализирана латекс палто обложена со Поли памучна лајсна ракавица
Код големина
101-8 M 120
101-9 L 120
101-10 XL 120
Индустриски Спецификации Це
Индустриски Спец En388
2143 X
Индустриски Спец Инфо

Пазари и апликации

 • Изградба / ѕидане
 • Складирање
 • Транспорт и логистика
 • Собранието
 • Општо одржување
 • Локални власти / Колекција одбегнувајте

Карактеристики

 • Добра отпорност на кинење
 • Добра пенкалост отпорност
 • Флексибилен и робустен
 • Нуди одличен зафат во влажни и суви услови
 • Дише и удобен лајнер