прехранбената индустрија

Барањата на индустријата за прехранбени производи бараат повисок иновативен производ кој ја зголемува удобноста и перформансите, истовремено намалувајќи го заморот на рацете.

прехранбената индустрија

Работата со храна е често потребна за брзо и подолго време.

За среќа, Aurelia® ракавиците се дизајнирани да продолжат.

Нашите ракавици се во согласност со највисоките стандарди за безбедност и хигиена, притоа користејќи напредна, лесна конструкција за да ги држат рацете чувствувајќи и функционираат добро во текот на зафатен работен ден.

Ракувачи со храна насекаде се согласуваат: Aurelia® ракавиците го опслужуваат целодневниот комфор.