Запознавање со новата Aurelia Unique TPE ракавица. Економична цена посилна алтернатива на винил насочена кон здравствените работници и идеална за употреба во храна и јадење.
Код големина
49226 S 200 10x200
49227 M 200 10x200
49228 L 200 10x200
49229 XL 200 10x200

За Aurelia Уникатен TPE ®

Запознавање со новата Aurelia Unique TPE ракавица. Економична цена посилна алтернатива на винил насочена кон здравствените работници и идеална за употреба во храна и јадење.

  • Повеќе ефективни и посилни од винил
  • Уникатниот TPE Blend обезбедува дополнителна удобност
  • Соодветно на AQL 1.5, EN 455 делови 1 и 2
  • Одобрен е контактот со храна
тип
TPE
Прав
Прашок слободен
Боја
Отстрани
текстура
Изедначи
Дебелина
2.2g +/- 0.2g
Трајност
5 Години
icon-strip-standards.jpg