Aurelia ® Transform ® е еволутивна ракавица за испитување на нитрил. Тој го трансформираше начинот на кој гледавме нитрил и ги воведуваше ракавиците за еднократна употреба во нова ера на лесни нитрили, која е издржлива, елегантни и со супериорен зафат. Каква трансформација!
Код големина
98895 XS 200 10x200
98896 S 200 10x200
98897 M 200 10x200
98898 L 200 10x200
98899 XL 200 10x200

За Aurelia® Transform®

Квалитет на мраз Сина Симпатична Нитрилна проверка на ракавици кои нудат зголемена затегнувачка цврстина и заштита над латекс и винил.

Тенка Нитрил испитување ракавици специјално дизајнирани да понудат зголемена удобност, флексибилност и чувствителност.

  • 3.2mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав

Прашок слободен

текстура

Текстури со прст

Дебелина

3.6 +/- 0.2g

Трајност

5 Години

Боја

Мраз сино

тип-c-копија1.jpg