Флекс опсег - Aurelia PU Flex Black - црна PU палма обложена со полиестерски ракав ракавица
Код големина
201-6 XS 240
201-7 S 240
201-8 M 240
201-9 L 240
201-10 XL 240
201-11 XXL 240
Индустриски Спецификации Це
Индустриски Спец En388
3121 X
Индустриски Спец Инфо

Пазари и апликации

  • Општо и прецизно ракување
  • автомобилски
  • Складирање
  • Инженеринг
  • производство

Карактеристики

  • Добра отпорност на абразија
  • Лесни со добра умешност
  • Нуди одличен сув стисок
  • Одлично за прецизно ракување
  • Дише и удобен лајнер