Aurelia® Unique® бездимензионални перниче за винил испитување е врвен производ погоден за медицински апликации. Мека формулација за подобро чувство и чувствителност. Посилни и пофлексибилни од обичниот винил за подобрени перформанси.
Код големина
39226 S 100 10x100
39227 M 100 10x100
39228 L 100 10x100
39229 XL 100 10x100

За Aurelia® Unique®

Ракавиците се направени од многу мек, воден винил кој овозможува добра, тактилна чувствителност за сите апликации.

  • Нестерилни
  • Глупав
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Без Thiurams
  • Прав прсти
тип
Рашири винил
Прав
Прашок слободен
Боја
Креми Жолта
текстура
Изедначи
Дебелина
5.5 +/- 0.2g
Трајност
3 Години
icon-strip-standards.jpg