Aurelia® Vintage® латентни испитувања за испитување на латексот се најекономски латекс за еднократна употреба во опсегот Aurelia. Малку прашок за лесна донација и намалено потење со мазна финиш за оптимална чувствителност.
Код големина
28825 XS 100 10x100
28826 S 100 10x100
28827 M 100 10x100
28828 L 100 10x100
28829 XL 100 10x100

За Aurelia® Vintage®

Квалитетни природни латексски ракавици кои нудат одлична сила, удобност, умешност и чувствителност.

  • Латекс со низок протеин во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Нежните заврши
  • AQL 1.5
тип
Латекс
Прав

Прав

текстура

Нежните заврши

Дебелина

5.0 +/- 0.2g

Трајност

3 Години

Боја

Природни

тип-c-копија1.jpg