Aurelia® Робустен 9.0 ® е ракија за испитување со нитрилен преглед со врвен квалитет, која нуди поголема затегнувачка цврстина и заштита од латекс и винил.
Код големина
96895 XS 100 10x100
96896 S 100 10x100
96897 M 100 10x100
96898 L 100 10x100
96899 XL 100 10x100

За Aurelia® Робустен 9.0

Aurelia® Робустен 9.0 ® е ракија за испитување со нитрилен преглед со врвен квалитет, која нуди поголема затегнувачка цврстина и заштита од латекс и винил.

Ракавиците за испитување на нитрил нудат дополнителна удобност и флексибилност.

  • 5mil без нитрат во прав
  • 9 Њутн
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав

Прашок слободен

текстура

Текстури со прст

Дебелина

5.5 +/- 0.2g

Трајност

5 Години

Боја

Блум

храбар-макс-ен-стандарди1.jpg