Chem Range - Aurelia Chem Max - Зелено стадо наредени нитрилна хемиска ракавица
Код големина
301-7 S 144
301-8 M 144
301-9 L 144
301-10 XL 144
Индустриски Спецификации Це
Индустриски Спец En388
3101 X
Индустриски Спец En3743
JKL
Индустриски Спец Инфо

Пазари и апликации

  • Производство на храна и пр
  • Управување со отпад
  • Уборна
  • Комерцијално печатење
  • Хемиско ракување

Карактеристики

  • Зелено стадо наредени нитрилна хемиска ракавица
  • Добра отпорност на абразија
  • Нуди добар отпор против хемикалии и растворувачи
  • Текстурирани палмови и прсти за засилено грчеви