Aurelia® Delight Clear PD® Рачноста од винил за испитување со лесно впивање се најекономичните ракавици во нашата палета, но сепак се произведени според многу високиот стандард што го очекувате од Аурелија. Нежно во прав за апсорпција на потењето Delight Clear PD е погодна за сите индустрии.
Код големина
38826 S 100 10x100
38827 M 100 10x100
38828 L 100 10x100
38829 XL 100 10x100

За Aurelia® Delight Clear PD®

Ракавиците се направени од многу мек, тенок винил кој овозможува добра, тактилна чувствителност за сите апликации.

  • Глупав
  • Без Thiurams
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Прав прсти
тип
Винил
Прав
Нежно во прав
Боја
Отстрани
текстура
Изедначи
Дебелина
4.5 +/- 0.2g
Трајност
3 Години
icon-strip-standards.jpg