Aurelia® Distinct® прашок без латекс за испитување Ракавиците се направени од 100% природна гума. Посебен е полимер обложени за да го намалат контактот со протеините на латекс и да го подобрат влажниот зафат, а исто така ја има и нашата патентирана текстура со саќе за оптимална зафат и тактилност.
Код големина
29225 XS 100 10x100
29226 S 100 10x100
29227 M 100 10x100
29228 L 100 10x100
29229 XL 100 10x100

За Aurelia® Distinct®

Премиум Природни Латекс прегледи ракавици кои нудат максимална сила, удобност, умешност и чувствителност.

  • Латекс без влакна од полимер
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Саќе текстура
  • AQL 1.5
тип
Латекс
Прав
Прашок слободен
Боја
Бела
текстура
Саќе текстура
Дебелина
6.0 +/- 0.2g
Трајност
3 Години
тип-c-копија1.jpg