Flex Range - Aurelia Flex Ултра - Црна Нано Пена Нитрилна палма обложен со Сива најлон / Спандекс лајнерски ракавица
Код големина
203-7 S 120
203-8 M 120
203-9 L 120
203-10 XL 120
Индустриски Спецификации Це
Индустриски Спец En388
4131 X
Индустриски Спец Инфо
Индустриски Спец Актифеш
Индустриски Спецификации Oeko Tex

Пазари и апликации

 • автомобилски
 • Инженеринг и производство на светлината
 • Складирање
 • Транспорт и логистика
 • Собрание и инспекција
 • Општо одржување
 • Ракување со мали делови
 • Лесна изработка

Карактеристики

 • Одлична отпорност на абразија
 • Добра отпорност на солзи
 • Дишењето со нитрилен слој
 • Најлон / Spandex лајнер за дополнителна удобност и одговара
 • Лесни со добра умешност
 • Нуди одличен сув и влажен стисок