Стоматолошки професионалци

Квалитетна, издржлива заштита на рацете која обезбедува вистинска удобност, одговара и чувствителност е потребна за да се обезбеди супериорна грижа за пациентот.

Стоматолошки

Стоматолошките професионалци ни рекоа што е важно за нив - квалитетна и издржлива заштита на рацете што обезбедува вистинска удобност, вклопување и чувствителност.

Aurelia® Ракавиците ја направија нашата мисија да им обезбедиме квалитетни производи за ракавици кои се тенки, удобни и еластични.

Со нетрпение очекуваме да продолжиме да служиме како вреден ресурс за здравствената заедница и доверлив партнер на секој кој ќе допре до нашите производи.