лабораторија

Нашите ракавици го обезбедуваат квалитетот, безбедноста и удобноста на лабораториите низ целиот свет.

лабораторија

Aurelia® помага да се обезбеди чисто, удобно опкружување за лабораториски професионалци со бескомпромисен акцент на безбедноста, удобноста, квалитетот и вредноста.

Сите Aurelia® ракавици се произведени со внимание на квалитетот и деталите што го заслужиа почитта на здравствените работници насекаде.