Aurelia® Vibrant® прашок без латекс за испитување Ракавиците се најпопуларните латекс-латекс во Aurelia Range. Единствената хлорирање ја намалува содржината на белковини од латекс и финишот со микро-текстура овозможува одличен зафат.
Код големина
98225 XS 100 10x100
98226 S 100 10x100
98227 M 100 10x100
98228 L 100 10x100
98229 XL 100 10x100

За Aurelia® Vibrant®

Премиум природни латекс прегледни ракавици кои нудат супериорна сила, удобност, умешност и чувствителност.

  • Латекс без хлорирани прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Микро текстури
  • AQL 1.5
тип
Латекс
Прав
Прашок слободен
Боја
Природни
текстура
Микро текстури
Дебелина
5.7 +/- 0.2g
Трајност
3 Години
тип-c-копија1.jpg