Индустриски

Безбедност, квалитет и удобност за рацете кои ја завршуваат работата.

Индустриски

За многумина, работното место може да биде опасна средина - онаа каде што сечењето, лацерациите и изложеноста на хемикалии претставуваат постојана закана.

Нашите ракавици се исто така изградени да издржат многу часови ригорозни, практични работи, кои ви даваат совршено вклопување на заштита и перформанси.