Aurelia® Refresh® без прашок за испитување на латекс Ракавици се направени од природна гума 100%. Refresh е напиток од пеперминт за да го подобри и искуството на пациентот и пациентот и ја има патентираната текстура на саќе за извонредно затегнување и тактилност.
Код големина
99225 XS 100 10x100
99226 S 100 10x100
99227 M 100 10x100
99228 L 100 10x100
99229 XL 100 10x100

За Aurelia® Refresh®

Премиум Природни Латекс прегледи ракавици кои нудат максимална сила, удобност, умешност и чувствителност.

  • Латекс без влакна од полимер
  • Пеперминт Мирис
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Саќе текстура
  • AQL 1.5
тип
Латекс
Прав

Прашок слободен

текстура

Саќе текстура

Дебелина

6.0 +/- 0.2g

Трајност

3 Години

Боја

зелена

тип-c-копија1.jpg