Квалитетни Кобалт Сини Нитрилни прегледни ракавици кои нудат зголемена затегнувачка цврстина и заштита над латекс и винил
Код големина
9377B5 XS 100 10x100
9377B6 S 100 10x100
9377B7 M 100 10x100
9377B8 L 100 10x100
9377B9 XL 100 10x100

За Aurelia® Sonic 100®

Квалитетни Кобалт Сини Нитрилни прегледни ракавици кои нудат зголемена затегнувачка цврстина и заштита над латекс и винил.

Неверојатни ултра-тенки нитрилски прегледи за ракавици специјално дизајнирани за да понудат зголемена удобност, флексибилност и чувствителност.

  • 2.2mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав
Прашок слободен
Боја
Кобалт сино
текстура
Текстури со прст
Дебелина
3.2 +/- 0.2g
Трајност
5 Години
protege-en-standard.jpg