за нас

Малку за Супермакс и Аурелија
Сликата

Supermax

Supermax Healthcare Limited е европска рака на Supermax Corporation Berhad, 2 во светотnd најголем производител на ракавици за испитување за еднократна употреба.

Нашето европско седиште е со седиште во Питерборо од каде што се дистрибуира до цела Европа и пошироко во Блискиот Исток.

Supermax Europe е најбрзорастечката компанија во нашата индустрија и стана универзално признаена за нејзината постојана посветеност да испорача квалитетни производи и услуги на своите клиенти, додека во исто време останува на чело на исклучително конкурентен пазар.

Supermax Corporation Berhad е водечки меѓународен производител на високо квалитетни ракавици за испитување за еднократна употреба. Основана од Дато 'Сери Стенли Тајк и неговата сопруга Датин Сери Шерил тен во 1987 како трговски бизнисмени кои дистрибуираат латекс ракавици на крајот се впуштија во производство на латекс ракавици во 1989.

Од нивните скромни почетоци Supermax групата прерасна во глобален лидер и денес произведува годишни 27.3 милијарди ракавици годишно од своите фабрики за производство 11 во Малезија, од каде што извозот во земјите на 160 на глобално ниво.

Погоните за производство на фабрики на Супермакс се опремени со најсовремена машинерија, системи за заштеда на енергија на биомаса и центар за истражување и развој на кој сме исклучително горди.

Основачите на Supermax се силни застапници на програмата "Произведено во Малезија за светот" и токму тоа го започна претпријатието на Supermax во производство на сопствени брендови и стана првиот производител на производители на ракавици за еднократна употреба во Малезија, кога го започнавме нашиот прв бренд, "Supermax".

Од тој ден, желбата отсекогаш била да создаде бренд што би можел да го обедини светот и од оваа желба се родила "Аврелија".

НАШАТА МИСИЈА ИЗЈАВА
Да биде лидер на глобалниот пазар во производството на ракавици за испитување за еднократна употреба.
Сликата

Aurelia

Основана во 2000, брендот Aurelia е предводник на брендовите Supermax.

Ние сме многу горди што веќе денес таа е водечка латекс латекс латекс и нитрил во Северна Америка и е најбрзорастечки бренд за ракавици за еднократна употреба во Европа.

Aurelia е ракија со врвен квалитет со бескомпромисен акцент на удобност и безбедност на професионалци од сите индустрии. Со своето непогрешно пакување, Aurelia е на добар пат да ја постигне својата цел да биде најпрепознатливиот бренд за ракавици за еднократна употреба во светот.

НАШАТА МИСИЈА ИЗЈАВА
Да се ​​биде глобален бренд на избор меѓу сите корисници на Ракавици за еднократна проверка.