Квалитетни Кобалт Сини Нитрилни прегледни ракавици кои нудат зголемена затегнувачка цврстина и заштита над латекс и винил
Код големина
9377A5 XS 200 10x200
9377A6 S 200 10x200
9377A7 M 200 10x200
9377A8 L 200 10x200
9377A9 XL 200 10x200

За Aurelia® Sonic 200®

Квалитетни Кобалт Сини Нитрилни прегледни ракавици кои нудат зголемена затегнувачка цврстина и заштита над латекс и винил.

Неверојатни ултра-тенки нитрилски прегледи за ракавици специјално дизајнирани за да понудат зголемена удобност, флексибилност и чувствителност.

  • 2.2mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав
Прашок слободен
Боја
Кобалт сино
текстура
Текстури со прст
Дебелина
3.2 +/- 0.2g
Трајност
5 Години
protege-en-standard.jpg