Aurelia® Delight Clear PF® прашок за винилна проверка Ракавици се од исклучителен квалитет и произведени со исклучително висок стандард. Совршен економски избор без оглед на вашата индустрија.
Код големина
- XS 100 10x100
38226 S 100 10x100
38227 M 100 10x100
38228 L 100 10x100
38239 XL 100 10x100

За Aurelia® слабо јасно PF®

Ракавиците се направени од многу мек, тенок винил кој овозможува добра, тактилна чувствителност за сите апликации.

  • Глупав
  • Без Thiurams
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Прав прсти
тип
Винил
Прав
Прашок слободен
Боја
Отстрани
текстура
Изедначи
Дебелина
5.0 +/- 0.2g
Трајност
3 Години
icon-strip-standards.jpg