Големиот брат на најпопуларниот производ на Аурелија. Робуст Плус нуди сè што ќе посакате од врвен нитрил, тој е исклучително издржлив, нудејќи голема заштита и хемиска отпорност.
Код големина
63885 XS 100 10x100
63886 S 100 10x100
63887 M 100 10x100
63888 L 100 10x100
63899 XL 100 10x100

За Aurelia® Робуст Плус

Премиум квалитет Сина Нитрил испитување ракавици кои нудат поголема затегнувачка цврстина и заштита од двете латекс и винил.

Ракавиците за испитување на нитрил нудат дополнителна удобност и флексибилност и долга манжетна за поголема заштита.

  • 4.5mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав

Прашок слободен

текстура

Микро-текстура

Дебелина

5.8 +/- 0.2g

Трајност

5 Години

Боја

Редовно сино

transform-100-en-standard.png