Најфлексибилна, најтенка и неверојатно удобна нитрилна ракавица од Аурелија. Ултра-тенка нитрилна технологија ни овозможува да изработуваме ракавица толку силна, но толку тенка можеме да ги спакуваме ракавиците на 300 во редовна кутија.
Код големина
92885 XS 100 10x300
92886 S 100 10x300
92887 M 100 10x300
92888 L 100 10x300
92889 XL 100 10x300

За Aurelia® Неверојатни

Квалитетни пурпурни сини нитрилни проверки за ракавици кои нудат зголемена затегнувачка цврстина и заштита над латекс и винил.

Неверојатните прегледи за испитување со ултра-чиста нитрил специјално дизајнирани за да понудат зголемена удобност, флексибилност и чувствителност.

  • 2.2mil без нитрил во прав - нестерилен
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав
Прашок слободен
Боја
Мраз сино
текстура
Текстури со прст
Дебелина
3.0 +/- 0.2g
Трајност
5 Години
icon-strip-standards.jpg