Кога ви треба тешка изведба, само една ракавица ја завршува работата - Аурелија Игнит
Код големина
97887 M 100 10x100
97888 L 100 10x100
97889 XL 90 10x90
97880 XXL 90 10x90

За Aurelia® запалам

Премиум квалитет Портокал Нитрилски прегледни ракавици кои нудат поголема затегнувачка цврстина и заштита од латекс и винил.

Ракавиците за испитување на нитрил нудат дополнителна удобност и флексибилност.

  • 7mil тешки индустриски нитрил
  • Дијамант текстуриран за напредно грчење
  • Долготрајна трајност
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав
Прашок слободен
Боја
портокал
текстура
Дијамант-текстуриран
Дебелина
8.4 +/- 0.2g
Трајност
5 Години
ignite-en-standard.jpg