Aurelia ® Perform ® беше првата ракавица во палетата Аурелија која ни ја покажа иднината на нитрилните испитни ракавици. Оваа ултра-тенка ракавица обезбедува зголемена удобност, флексибилност и чувствителност и е дизајнирана за оптимални перформанси.
Код големина
92395 XS 200 10x200
92396 S 200 10x200
92397 M 200 10x200
92398 L 200 10x200
92399 XL 200 10x200

За Aurelia® Изведување

Квалитетни Teal зелени нитрилни испитувања за ракавици кои нудат зголемена затегнувачка цврстина и заштита над латексот и винилот.

Тенка Нитрил испитување ракавици специјално дизајнирани да понудат зголемена удобност, флексибилност и чувствителност.

  • 2.5mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав
Прашок слободен
Боја
Теално зелено
текстура
Текстури со прст
Дебелина
3.4 +/- 0.2g
Трајност
5 Години
тип-c-копија1.jpg