Флекс опсег - Aurelia PU Flex Plus - црна ПУ палма обложена со најлон ракавица ракавица
Код големина
202-7 S 240
202-8 M 240
202-9 L 240
202-10 XL 240
202-11 XXL 240
Индустриски Спецификации Це
Индустриски Спец En388
4131 X
Индустриски Спец Инфо

Пазари и апликации

  • Општо и прецизно ракување
  • автомобилски
  • Складирање
  • Инженеринг
  • производство

Карактеристики

  • Одлична отпорност на абразија
  • Добра отпорност на солзи
  • Лесни со добра умешност
  • Нуди одличен сув стисок
  • Дише и удобен лајнер