Вработувања

Придружете се на нашата динамична организација која брзо расте
Сликата
Сликата

Кариери @ Супермакс

Со работна сила која расте секоја година, Supermax Healthcare Limited е компанија со брзо растење, постојано се развива и забавно за да биде дел од тоа.

Активно ги охрабруваме сите наши вработени без оглед на нивната позиција да учат и да бидат активно вклучени во бизнисот - на крајот на краиштата нивната компанија е.

Признаваме дека нашите луѓе се најголемо богатство и дека секоја личност е индивидуа со свој сет на вештини и способности што се обидуваме да ги негуваме и помогнеме да растеме, се надеваме дека ова води кон нас да им помогнеме да ги постигнат своите амбиции додека останат и активно придонесуваат за компанијата и нејзиниот постојан раст.

Бевме на неверојатно патување во последните 5 години до сега да бидеме едно од најголемите во нашето поле, сите постигнато додека се забавувавме на патот. Имаме неколку сериозни планови за раст за наредните месеци и години, така што ова само ќе ја зголеми забавата.

Ако сакате да дојдете и да бидете дел од нашето патување, ве молиме кажете ни повеќе за себе и испратете го вашето CV на [заштитена по е-пошта]

За да ги видите тековните слободни работни места, видете подолу: -

Тековни слободни работни места