Името на производот ви кажува сè што ви треба да знаете за најпопуларниот производ во палетата Аурелија во не-медицинскиот пазар. Оваа робусна нитрилна без ракавица нуди издржливост, супериорен комфор, додадена умешност и одлична заштита.
Код големина
93895 XS 100 10x100
93896 S 100 10x100
93897 M 100 10x100
93898 L 100 10x100
93899 XL 100 10x100
93890 XXL 100 10x100

За Aurelia® Робустен

Премиум квалитет Сина Нитрил испитување ракавици кои нудат поголема затегнувачка цврстина и заштита од двете латекс и винил.

Ракавиците за испитување на нитрил нудат дополнителна удобност и флексибилност и долга манжетна за поголема заштита.

  • 4.5mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав
Прашок слободен
Боја
Редовно сино
текстура
Микро-текстура
Дебелина
5.0 +/- 0.2g
Трајност
5 Години
transform-100-en-standard.png