Рачка за опсег - Aurelia латекс Грип Зелена - Зелена Црвениот латекс палто обложен со поли памучна лајсна ракавица
Код големина
110-8 M 120
110-9 L 120
110-10 XL 120
Индустриски Спецификации Це
Индустриски Спец En388
2143 X
Индустриски Спец Инфо

Пазари и апликации

 • Изградба / ѕидане
 • Складирање
 • Транспорт и логистика
 • Собранието
 • Општо одржување
 • Локални власти / Колекција одбегнувајте

Карактеристики

 • Добра отпорност на кинење
 • Добра пенкалост отпорност
 • Флексибилен и робустен
 • Нуди одличен зафат во влажни и суви услови
 • Дише и удобен лајнер