Нитрилна испитувачка ракавица која изгледа, се вклопува и се чувствува како латекс, со сите придобивки од нитрилот. Aurelia ® Quest® ја донесува тактилната чувствителност, удобност и удобност на латекс дури и на прстите!
Код големина
92895 XS 100 10x100
92896 S 100 10x100
92897 M 100 10x100
92898 L 100 10x100
92899 XL 100 10x100

За Aurelia® Quest®

Премиум Белата нитрил испитување ракавици кои нудат зголемена затегнувачка цврстина и заштита над латекс и винил.

Ракавиците за испитување на нитрил нудат дополнителна удобност и флексибилност.

  • 3.5mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав

Прашок слободен

текстура

Текстури со прст

Дебелина

3.8 +/- 0.2g

Трајност

5 Години

Боја

Бела

quest-en-standard.jpg