Зафат опсег - Aurelia нитрилен зафат - Сива нитрилна палма обложен со најлон лајнерски ракавица
Код големина
102-7 S 120
102-8 M 120
102-9 L 120
102-10 XL 120
Индустриски Спецификации Це
Индустриски Спец En388
4121 X
Индустриски Спец Инфо

Пазари и апликации

 • Изградба и комунални услуги
 • Инженеринг и производство
 • Складирање
 • Транспорт и логистика
 • Собрание и инспекција
 • Општо одржување
 • Локални власти / Колекција одбегнувајте
 • Ракување со мали делови
 • Лесна изработка

Карактеристики

 • Одлична отпорност на абразија
 • Водоотпорен на палма
 • Лесни со добра умешност
 • Флексибилен и робустен
 • Нуди одличен сув стисок
 • Дише и удобен лајнер