Aurelia® Velocity Original® без прашок за испитување на латекс. Ракавици се направени од природна гума од 100%. Оригиналот Velocity е двохлориран за подобрена чистота и има мазна завршна обработка за максимална чувствителност.
Код големина
88265 XS 100 10x100
88266 S 100 10x100
88267 M 100 10x100
88268 L 100 10x100
88269 XL 100 10x100

За Aurelia® Velocity Original®

Премиум природни латекс прегледни ракавици кои нудат супериорна сила, удобност, умешност и чувствителност.

  • Двојно хлориран прашок без латекс
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Текст на прстот
  • AQL 1.5
тип
Латекс
Прав
Прашок слободен
Боја
Природни
текстура
Текстури со прст
Дебелина
6.5 +/- 0.2g
Трајност
3 Години
тип-c-копија1.jpg