Karriera

Bashkohuni me organizatën tonë dinamike në rritje të shpejtë
Imazh
Imazh

Karriera @ Supermax

Me një forcë pune që rritet çdo vit, Supermax Healthcare Limited është një kompani me rritje të shpejtë, evoluon vazhdimisht dhe argëtuese për të qenë pjesë e saj.

Ne inkurajojmë në mënyrë aktive të gjithë punonjësit tanë, pavarësisht nga pozicioni i tyre për të mësuar dhe për t'u përfshirë në mënyrë aktive në biznes - kjo është ndërmarrja e tyre në fund të fundit.

Ne e pranojmë që njerëzit tanë janë pasuria jonë më e madhe dhe se çdo person është një individ me aftësitë dhe aftësitë e veta të cilat ne përpiqemi t'i edukojmë dhe ndihmojmë të rriten, shpresojmë se kjo na çon tek ne duke i ndihmuar ata të arrijnë ambiciet e tyre ndërsa qëndrojnë me të dhe kontribuojnë në mënyrë aktive kompania dhe rritja e vazhdueshme e saj.

Ne kemi qenë në një udhëtim të jashtëzakonshëm në 5 vitet e fundit për të qenë tani një nga më të mëdhenjtë në fushën tonë, të gjitha të arritura gjatë argëtimit gjatë rrugës. Ne kemi disa plane serioze të rritjes për muajt dhe vitet e ardhshme, kështu që kjo vetëm do të rrisë argëtimin.

Nëse doni të vini dhe të jeni pjesë e udhëtimit tonë, ju lutemi na tregoni më shumë rreth vetes dhe dërgoni CV-në tuaj [email mbrojtur]

Për të parë vendet e lira të punës, ju lutem shikoni më poshtë:

Vende të lira pune