English English

Blog

Të gjitha lajmet e fundit Aurelia

Programi i Dorëzimit të Krishtlindjeve 2021

Programi i Dorëzimit të Krishtlindjeve 2021

MEDICA 2021

MEDICA 2021

A + A 2021

A + A 2021

Marka CA e MB

Marka CA e MB

EN ISO 21420: 2020

EN ISO 21420: 2020

BS EN 455 - Standardi Evropian për Dorezat Mjekësore

BS EN 455 - Standardi Evropian për Dorezat Mjekësore

BS EN ISO 374

BS EN ISO 374

Rregullorja e Pajisjeve Mjekësore

Rregullorja e Pajisjeve Mjekësore

Rregullorja e PPE (EN 2016/425)

Rregullorja e PPE (EN 2016/425)

Përditësimi Covid-19

Përditësimi Covid-19

Ndërqëndrimi 2020

Ndërqëndrimi 2020

Dita e Ndërgjegjësimit të Shëndetit Mendor 2019

Dita e Ndërgjegjësimit të Shëndetit Mendor 2019

A + A 2019

A + A 2019

Automechanika Birmingham 2019

Automechanika Birmingham 2019

Shfaqja e pastrimit 2019

Shfaqja e pastrimit 2019

Supermax për të sponsorizuar titullin botëror të titullit!

Supermax për të sponsorizuar titullin botëror të titullit!

Supermax sponsorizon ndeshjen lokale të futbollit

Supermax sponsorizon ndeshjen lokale të futbollit

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko