English English
Prezantimi i Dorezës së re të Aurelia Unique TPE. Një alternativë me kosto më efektive ndaj Vinyl që synon Profesionistët e Shëndetit dhe ideale për përdorimin e ushqimit dhe Janitorial.
kod Masat
49226 S 200 10x200
49227 M 200 10x200
49228 L 200 10x200
49229 XL 200 10x200

Rreth Aurelia Unique TPE ®

Prezantimi i Dorezës së re të Aurelia Unique TPE. Një alternativë me kosto më efektive ndaj Vinyl që synon Profesionistët e Shëndetit dhe ideale për përdorimin e ushqimit dhe Janitorial.

  • Më shumë Kosto Efektive dhe më e fortë se Vinyl
  • Unique TPE Blend siguron rehati të shtuar
  • Konform me AQL 1.5, EN 455 Pjesët 1 dhe 2
  • Miratimi i ushqimit
Tipi
TPE
Pluhur

Pluhur Falas

Cilësi

I qetë

Trashësia

2.2g +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

5 Vite

Ngjyra

Qartë

aql1.5.jpg

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko