Prezantimi i Dorezës së re të Aurelia Unique TPE. Një alternativë me kosto më efektive ndaj Vinyl që synon Profesionistët e Shëndetit dhe ideale për përdorimin e ushqimit dhe Janitorial.
kod Masat
48226 S 200 10x200
48227 M 200 10x200
48228 L 200 10x200
48229 XL 200 10x200

Rreth Aurelia Unique TPE ®

Prezantimi i Dorezës së re të Aurelia Unique TPE. Një alternativë me kosto më efektive ndaj Vinyl që synon Profesionistët e Shëndetit dhe ideale për përdorimin e ushqimit dhe Janitorial.

  • Më shumë Kosto Efektive dhe më e fortë se Vinyl
  • Unique TPE Blend siguron rehati të shtuar
  • Konform me AQL 1.5, EN 455 Pjesët 1 dhe 2
  • Miratimi i ushqimit
Tipi
TPE
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
blu
Cilësi
I qetë
Trashësia
2.2g +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
icon-rrip-standards.jpg