Aurelia® Unique® Powder Free Stretch Vinyl Examination Doreza është një produkt premium i përshtatshëm për aplikime mjekësore. Formulimi i butë për ndjeshmëri dhe ndjeshmëri më të mirë. Më i fortë dhe më fleksibël se Vinyl i rregullt për performancë të përmirësuar.
kod Masat
39226 S 100 10x100
39227 M 100 10x100
39228 L 100 10x100
39229 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Unique®

Dorezat janë bërë nga një vinyl shumë i butë, shtrirje që lejon ndjeshmëri të mirë dhe të prekshme për të gjitha aplikimet.

  • Non-steril
  • Glueless
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Pa Thiuram
  • Gishtat e drejtë
Tipi
Stretch Vinyl
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
Krem i verdhë
Cilësi
I qetë
Trashësia
5.5 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
3 Vite
icon-rrip-standards.jpg