Një dorezë e re Vinyl në gamën Aurelia për Ideal për përdorim të ushqimit, pastrim të përgjithshëm dhe përdorim të lehtë industrial.
kod Masat
34226 S 100 10x100
34227 M 100 10x100
34228 L 100 10x100
34229 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Delight 4 PF®

Dorezat janë bërë nga një vinyl shumë i butë dhe i hollë që lejon ndjeshmëri të mirë dhe të prekshme për të gjitha aplikimet.

  • Glueless
  • Pa Thiuram
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Pluhur Falas
Tipi
Vinyl
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
Qartë
Cilësi
I qetë
Trashësia
4.0 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
3 Vite
icon-rrip-standarde-gjashtë-only.jpg